Welcome SA Tech Help.
My AG Chrome Ultra's camera is using the front camera. I can not seem to find the way to get it to use the rear camera in the settings.

Please help

1 Answer

by (Genius) (10.4m points)
selected by
0 votes
 
Best answer
Hi. The AG Chrome Ultra has been prone to stock Camera app glitches - and hence have a feeling that this could be one of those. I suggest you download and try out either the 'Google Camera' or the 'Camera MX' apps and observe. Do let us know if neither be to any avail.
0
by (Genius) (21.7m points)
Another option is to reset the camera application to factory default:
1. Go settings.
2. Touch applications.
3. Go to All.
4. Scroll to camera and open it.
5. Touch clear data and clear cache.

Related questions

SA Tech Help Q2A, where you can ask any question and receive answers from other members of the community'. SA Tech Help Q&A was created to be a free resource linking people with tech questions to experts who could provide answers. Since our launch in 2014, we have grown from a simple Q&A web site to providing additional help such as loans,roms, pricing information and more. All is completely free of charge. ... Do also NOTE that this website is a third party not directly affiliated with any company for which we offer support. If you not satisfied with the provided answer to your question' please use the reply/comment button below the answer section to request further assistance' You might want to add more info to support your question if necessary.
add
...