Welcome to SA Tech Help
in Tech tips by

1 Answer

0 like 0 dislike
Sorry for the delay
When the main motor encoder pulse is not detected for 100 msec (indicative of a main motor unit abnormality), it may be due to an improper connection or disconnection of the main motor and the harness. This can also be due the MCU PWB abnormality. Otherwise, yes you may have to end up replacing the main motor unit.
by (Professional) (462k points)
0 0
Sorry for the delay
When the main motor encoder pulse is not detected for 100 msec (indicative of a main motor unit abnormality) my be due to mproper connection or disconnection of the main motor and the harness. This can also be due the MCU PWB abnormality. Otherwise, yes you may have to end up replacing the main motor unit.

Related questions

SA Tech Help Q2A, where you can ask any question and receive answers from other members of the community'. SA Tech Help Q&A was created to be a free resource linking people with tech questions to experts who could provide answers. Since our launch in 2014, we have grown from a simple Q&A web site to providing additional help such as loans,roms, pricing information and more. All is completely free of charge. ... Do also NOTE that this website is a third party not directly affiliated with any company for which we offer support. If you not satisfied with the provided answer to your question' please use the reply/comment button below the answer section to request further assistance' You might want to add more info to support your question if necessary.