Welcome to SA Tech Help
Anyone knows what is causing this?
in Epson by

1 Answer

0 like 0 dislike
Best answer

A possible issue with the drivers/software configurations. Do the following to try and correct the issue:

  1. Disconnect your printer from the computer and turn it off 
  2. Navigate to control panel and uninstall all that pertains to the printer model
  3. Reboot your computer
  4. Download and install the driver and software here https://www.epson.com/cgi-bin/Store/support/supDetail.jsp?oid=232592&BV_UseBVCookie=yes&infoType=Downloads&platform=OSF_W_7-64
  5. Only connect and turn on the printer when prompted to 'during the driver installation process'
  6. Retry performing the same task and observe

Let us know should you still have issues.

by (Genius) (10.4m points)

Related questions

SA Tech Help Q2A, where you can ask any question and receive answers from other members of the community'. SA Tech Help Q&A was created to be a free resource linking people with tech questions to experts who could provide answers. Since our launch in 2014, we have grown from a simple Q&A web site to providing additional help such as loans,roms, pricing information and more. All is completely free of charge. ... Do also NOTE that this website is a third party not directly affiliated with any company for which we offer support. If you not satisfied with the provided answer to your question' please use the reply/comment button below the answer section to request further assistance' You might want to add more info to support your question if necessary.